Intrebari despre usi de garaj

1. Ce tip de usa de garaj recomandati in mod curent pentru segmentul rezidential?

Nu poate fi definit un produs mai bun sau mai putin bun pentru segmentul rezidential. Atat usile de garaj tip rulou, cat si usile sectionale, se potrivesc foarte bine oricarei resedinte. In alegerea produsului se tine cont in primul rand de specificul spatiului (ce tip de usa accepta acesta), apoi de estetica cladirii si nu in ultimul rand, de preferintele clientului.

2. Ce garantie oferiti pentru produse?

Usile de garaj pe care le fabricam beneficiaza de 5 ani termen de garantie.

3. Ce garantie au motoarele?

Termenul de garantie oferit pentru automatizari este urmatorul: NICE - 2 ani; SOMFY - 5 ani; BESTAL - 5 ani;

4. Ce timp de raspuns aveti pentru o solicitare de interventie?

In mod uzual intervenim in aceeasi zi in care primim solicitarea, in cateva ore, in functie de gravitatea problemei si de incarcarea personalului tehnic. Termenul maxim de interventie este de 24 ore de la inregistrarea solicitarii.

5. Exista posibilitatea de a vopsi o usa de garaj?

Usile de garaj permit vopsirea in canp electrostatic, in orice culoare a catalogului RAL. Nu recomandam aceasta operatiune pentru lamelele de 55mm si 77mm, datorita faptului ca stratul de spuma care intra in component acestora poate fi afectat in procesul de vopsire.

6. Ce sa aleg: actionare manuala sau automatizare?

Majoritatea clientilor nostri aleg sa automatizeze accesul in garaj. Acest lucru nu inseamna insa ca actionarea manuala nu este recomandata. Decizia tine de gradul de confort pe care doriti s ail aveti si de bugetul alocat pentru achizitionarea usii de garaj.

7. Cum decid care este cel mai potrivit motor pentru automatizarea usii alese?

Alegerea tipului de motor se face luind in calcul o serie de variabile: notorietatea marcii; termenul de garantie oferit; bugetul alocat;

Toti furnizorii cu care lucram ofera produse de buna calitate si nu putem alege unul ca fiind cel mai potrivit.

Usi de garaj

Usi de garaj Usi de garaj Usi de garaj